Aangekomen!
Besos, Ada & Joost
01 Juni 2008 - 21:28
Jochem:
Heey afgestudeerden ;-)
Goed om te horen/lezen dat de reis goed is verlopen.
Veel plezier en geniet ervan!
Groetjess
Jochem -
01 Juni 2008 - 21:54
Sico En Marijke:
Mooi dat jullie goed zijn aangekomen en je probeert thuis te voelen in de nieuwe omgeving. Ogen en oren open en genieten! Zijn benieuwd naar verdere berichten! Liefs, Sico en Marijke -
01 Juni 2008 - 22:56
Pim:
He Adaatje en Joost!!! Als eerste natuurlijk hartelijk gefeliciteerd met jullie afstuderen!!! Verder ontzettend veel plezier op reis!!!! Begin klinkt al goed! -
02 Juni 2008 - 07:22
Jorn:
Hola chicos, wat goed dat jullie alletwee (lees Joost) alles nog op tijd af hebben gekregen voor het afstuderen! Heel veel plezier daar zo en uitkijken voor apen die op je proberen te plassen hè!
Buen diversión, Jorn
02 Juni 2008 - 07:36
Wiesje:
He ada en joost,
klinkt goed allemaal!Heel veel plezier de komende tijd.
x wiesje -
02 Juni 2008 - 12:03
Sita:
hey u2! haha! mooi dat het goed is gegaan en dat jullie eindelijk kunnen relaxen! jullie hebben het verdiend, dus geniet ervan :) groetjes (ook aan die andere 2 ;))
02 Juni 2008 - 20:24
Anne:
Hoi!
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en meteen ('s nachts) een hostel hadden gevonden! Hebben jullie ook al je schoenen laten poetsen?? ;-) Die toekans zien er wel mooi uit zeg, dat belooft wat voor de rest van de reis! Ik ben (zaterdag)in jullie huisje aangekomen, dank voor de welkomstbrief! T is hier gelukkig niet zo koud als bij jullie, heb dus vandaag het dakterras uitgeprobeerd en dat bevalt goed!
Ben benieuwd wat jullie in het bos tegen gaan komen!
Veel liefs -
03 Juni 2008 - 02:54
Erik:
Hola amigos, fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. Wanneer dachten jullie ongeveer in La Paz aan te komen? Ik denk dat wij er rond mijn verjaardag (18 juni) of misschien ietsjes later wel zullen zijn. Hopelijk zien we jullie daar!
Tot gauw. :)
Erik -
04 Juni 2008 - 09:42
Anke:
Heeey Joost(&Ada) Hartstikke koel dat jullie dr al zijn! Heeeel veeel plezier daar! En Joost, we hebben gister met 2-1 gewonnen:D jaja, we kunnen t ook zonder jou;) Liefs -
04 Juni 2008 - 21:08
Seline:
Wow ongelovelijk jullie zijn er!! Ada heel erg bedankt voor je smsje op m'n verjaardag, super leuk!!
Geniet daar en hoop dat jullie het gauw een beetje warmer krijgen!!
Dikke kus! -
05 Juni 2008 - 23:29
Wybren:
Mooi zeg dat jullie ook veilig in Bolivia zijn aangekomen! dat jullie het koud hebben daar zeg:P. In Cusco is het snachts een paar graden onder nul, erg koud snachts heb ik het wel, maar overdag is het gelukkig lekker warm. Ik ga jullie blog ook volgen!